Kom i gang gratis. Oppgrader når du trenger flere muligheter.
Lag album, del bilder, motta bilder fra gjester og organiser mapper. Få tilgang til flere funksjoner for profilering, kvalitet, statistikk og eksport etter hvert som prosjektene dine vokser.
Svar på vanlige spørsmål om sikkerhet, abonnementer, oppsigelse, oppgradering og lagring av album.
Er Photo-Pick en sikker tjeneste?
Ja. Brukerdata og albuminnhold er beskyttet. Du kan slutte å dele et album når som helst og slette eller endre personopplysningene dine. Photo-Pick bruker sikre, krypterte forbindelser for å beskytte dataoverføringen.
Er betalingene trygge?
Ja. Betalingene behandles av Stripe. Photo-Pick lagrer ikke kortopplysningene dine på sine egne servere.
Fornyes abonnementet mitt automatisk?
Ja. Abonnementet fornyes automatisk til du sier det opp.
Kan jeg si opp abonnementet mitt?
Ja. Du kan når som helst si opp abonnementet på siden
Abonnementer
i kontoen din. Du kan avslutte abonnementet med en gang eller bruke det ut perioden du har betalt for.
Kan jeg kjøpe abonnementer til andre?
Ja. Du kan kjøpe flere abonnementer og tildele dem til andre via e-postadressen deres.
Blir albumene mine lagret for alltid?
Album med PLUS og PRO blir bevart. Album med FREE beholdes også så lenge kontoen er aktiv. Hvis en FREE-konto ser ut til å være forlatt, sender Photo-Pick en advarsel på e-post før ubrukte album eventuelt fjernes.
Kan jeg oppgradere kontoen min fra PLUS til PRO?
Ja. Du kan oppgradere eller nedgradere kontoen når som helst. Legg til det nye abonnementet og si opp det forrige når det er aktuelt.
Klar for å lage enda bedre album?
Kom i gang gratis, og oppgrader når du trenger flere bilder, opplasting fra gjester, mapper, egen profilering eller teamfunksjoner.