Privat som standard
Album og dokumenter forblir private til du velger å dele dem. Når tiden er inne, kan du gi tilgang via e-post, samarbeide i team eller dele med lenke.
- Privat som standard
- Del med kontroll over tilgangen
- Laget for tryggere levering