Ve výchozím nastavení soukromé
Alba a dokumenty zůstanou soukromá, dokud se nerozhodnete je sdílet. Zvolte řízený přístup prostřednictvím e-mailu, týmové spolupráce nebo sdílení odkazu, když nastane vhodná doba.
- Soukromé ve výchozím nastavení
- Možnosti řízeného sdílení
- Pro bezpečnější předávání alb