Confidențialitate implicită
Albumele și documentele rămân private până când alegi să le partajezi. Când sunt gata, poți controla accesul prin e-mail, poți lucra în echipă sau poți trimite un link.
- Confidențialitate implicită
- Opțiuni de partajare cu acces controlat
- Pentru livrare în siguranță